Matkapuhelin

041 311 4131

Sähköpostiosoite

info@nkestetic.fi

Avoinna

Sopimuksen tai ajanvarauksen mukaan

Markkinoiden tehokkain hoitomenetelmä kasvojen kohotukseen ilman kirurgiaa. Tehokas, turvallinen ja kivuton kasvojenkohotus.

UltraliftTM HIFU eli High Intensity Focused Ultrasound on tehokas hoitomenetelmä, jossa kasvoja kohotetaan ilman kirurgiaa. HIFU-hoito kiihdyttää erityisesti ihon kollageenituotantoa mikä kiinteyttää kudosta luonnollisesti – iho kiinteytyy ja rypyt sekä juonteet tasoittuvat. HIFU sopii erityisesti henkilöille, jotka harkitsevat kasvojen kohotusta, mutta eivät halua kirurgisiin toimenpiteisiin. HIFU-hoidolla saa näkyviä tuloksia nopeasti ilman pitkää toipumisaikaa.

Mihin hoidon teho perustuu?

HIFU-hoidon teho perustuu ultraäänienergiaan.

Fokusoitu impulssi ohjaa täsmällisesti kohdistetun ultraäänienergian oikeaan syvyyteen 1,5 mm, 3 mm tai 4,5 mm vahingoittamatta ihoa ja samalla kudoksen lämpötila nousee 60-70 asteeseen. Tämä lämpöenergia stimuloi ihon fibroplasteja, uuden kollageenin tuottamiseen, mikä uudistaa ja nuorentaa ihoa luonnollisella tavalla.

Ihon alla oleva SMASH kudos (lihaskalvo) venyy ja heikentyy iän mukana. Se aiheuttaa ihon veltostumista ja laskeutumista (kaksoisleuka, kulmien laskeutuminen). HIFU kiinteyttää juuri SMASH kudosta.

Kenelle hoito sopii?

HIFU-hoito soveltuu parhaiten 35–60-vuotiaalle henkilölle, joka ei halua kirurgista leikkausta, ja jonka kasvot eivät vielä olisikaan aivan leikkauksen tarpeessa. Hamsteripussit, kaulan alueen hienot juonteet, toisinaan kaksoisleuka, dekolteealueen rypyt ovat eräitä hoidon aiheita.

Suosittelemme ensimmäistä kertaa hoitoon tulevia varaamaan maksuttoman konsultaatioajan ennen hoitoon tulemista.

Hoitotulos

Hoidon tulokset näkyvät viiveellä noin 3–6 kuukauden kuluttua hoidosta, koska vaikutus perustuu hitaaseen kollageenimuodostukseen. Lopputulos on kuitenkin parhaimmillaan yleensä 2–3 kk hoidosta. Ihon kollageenin määrästä riippuen, tulos voi siis näkyä myöhemminkin.

Hoito voidaan uusia aikaisintaan 3 kk kuluttua ensimmäisen hoidon jälkeen. Usein tehdään 1-2 hoitoa 1-2 vuoden välein. Vain hyvin harvoin tulos on niin hienoinen, että sitä ei voida nähdä. Usein syynä on ihon kollageenin huono tuotanto tai kasvojen liika laihuus, jolloin hoidettavaa kudosta on vähän.

Mitä hoitoon sisältyy?

Hoitoon sisältyy alkukonsultaatio, ihon puhdistus, hoitotoimenpide sekä kattavat jälkihoito-ohjeet. Hoidon alussa kasvojen iho puhdistetaan ja kuoritaan. Sen jälkeen iholle levitetään ultraäänigeeli ja hoitoaluetta käsitellään hoitopäällä. Hoito tuntuu ihon pienenä nipistelynä. Lopuksi iholle levitetään rauhoittava naamio. 

Hoito kestää 1-2 tuntia ja on melkein kivuton, ja siitä toipuu heti. Puudutusta ei tarvita. Hoidon aikana tuntuu pientä pistelyä, kihelmöintiä ja kiristyksen tunnetta. Tämä johtuu SMASH kudoksen kiristymisestä. Alueilla, joissa luu on lähellä esim. otsa, leukapielet, voi tuntua arkuutta. Tuntemukset häviävät viimeistään kahden viikon kuluessa.

Normaaleihin hoitorutiineihin voi palata jo heti seuraavana päivänä. Hoidon jälkeen ei suositella hikiliikuntaa, saunaa, hikoilemista yleisesti tai auringon ottoa.

HUOM! EMME SUOSITTELE HOITOA HENKILÖILLE, JOILLA ESIINTYY JOKIN NÄISTÄ:

 • Ihosyöpä ja ihosairaudet
 • raskaus ja imetys
 • epilepsia
 • yleinen tulehdustila (kuumeinen flunssa, poskiontelontulehdus jne.)
 • metalli-implantit hoitoalueella (myös hampaissa, lävistyskorut poistettava hoidettavalta alueelta)
 • sydämen tahdistin ja sydänsairaudet (hoitamaton verenpaine)
 • tulehtunut hammas ja suun tulehdukset
 • akne ja ruusufinni
 • munuais- ja maksasairaudet
 • täyteaineet kasvoilla (odota botox ja fillerit 1kk). Botoxin jälkeen on syytä odottaa vähintään kaksi viikkoa. Hifua ei ole suositeltavaa tehdä lainkaan alueelle, jossa on täyteaineita. Hyvä järjestys on käydä ensin Hifussa ja sen jälkeen täyteainehoidossa.
 • kirurgiset leikkaukset kasvoilla (vähintään 1 vuosi toimenpiteestä)
 • auringon polttama iho

Hinnasto 

Suosittelemme ensimmäistä kertaa hoitoon tulevia varaamaan maksuttoman konsultaatioajan ennen hoitoon tulemista.

Kasvojen yläosa silmänympärys ja otsa ensimmäinen hoito/toinen hoito 210/175 €

Alakasvot, suunympärys- ja leukalinja ensimmäinen hoito/toinen hoito 310/260 €

Koko kasvot (ilman leukalinjaa) tai kaula tai dekoltee ensimmäinen hoito/toinen hoito 300/250 €

Koko kasvot ja kaula tai dekoltee ensimmäinen hoito/toinen hoito 450/350 €

Koko kasvot, kaula, dekoltee ensimmäinen hoito/toinen hoito 550/450 €