Matkapuhelin

041 311 4131

Sähköpostiosoite

info@nkestetic.fi

Avoinna

Sopimuksen tai ajanvarauksen mukaan

Coolshaping 2 teknologia

Coolshaping 2 veitsetön ja kivuton rasvanpoisto jäädyttämällä.

NK Esteticillä on nyt huippusuosittu uuden teknologian rasvanjäädytyslaite Coolshaping 2.

Ainoana Suomessa!

BioRePeelCl3 neulaton biorevitalisaatio

BioRePeelCl3 on nopea ja kivuton innovatiivinenhoito, jossa ei käytetä neuloja. BioRePeel-happohoito ennaltaehkäisee ultraviolettisäteilyn ja ikääntymisen negatiivisia vaikutuksia ihoon sekä hoitaa erilaisia iho-ongelmia sävyeroista akneen.

Happoliuos sisältää 6 happoa, vitamiineja ja aminohappoja. Se kosteuttaa ja stimuloi ihoa, vaalentaa pigmenttimuutoksia, palauttaa ihon kimmoisuuden, kiinteyttää ja vähentää juonteita, liftaa ihoa, tasoittaa arpeja ja supistaa ihon huokosia.

Tulokset ovat näkyvillä välittömästi käsittelyn jälkeen ja iho tuntuu heti pehmeämmältä ja kirkkaammalta.

ARES® HB HAIR BOOSTER

ARES® HB Hair Booster käytetään yleisimpien päänahan sairauksien hoitoon. Se vaikuttaa hiusten uudelleenkasvuun, mikroverenkiertoon ja hivenravinteiden täydentämiseen, ehkäisee hiustenlähtöä. Koostumus sisältää kasvutekijäkomplekseja, jotka edistävät hiusten kasvua, stimuloivat hiussipulia ja elvyttävät follikkeleja. B1-, B5-, B6-VITAMIINIT, KERATIINI, RAUTAGLUKONAATI antavat energiaa hiusten kasvun kiihdyttämiseen. Sarjahoidolla voidaan hidastaa tai jopa pysäyttää hiustenlähtöä. Aine antaa parhaiten tuloksia, kun käytetään microneedling laitetta yhdessä. Hoito suositellaan tehdä sarjana 4–5 hoitokertaa 2–4 viikon välein.

Tervetuloa hoitoon!