Matkapuhelin

041 311 4131

Sähköpostiosoite

info@nkestetic.fi

Avoinna

Sopimuksen tai ajanvarauksen mukaan

NK Estetic on kauneus- ja hyvinvointipalveluita tuottava yritys. Kosmetologipalvelumme on tarkoitettu kaikenikäisille naisille ja miehille. Erikoistunut kasvojen ja vartalojen laitekosmetologiaan, josta asiakas saa tehokkaampia hoitotuloksia nopeammin.

Hyvinvointiteknologia (laitehoidot) on voimakkaasti kasvava trendi kauneudenhoitoalalla. Hoitolaitteella pystyy imeyttää hoitotuotteet syvemmälle ihoon sekä vaikuttaa myös ihosolukon toimintaan. Menettelynä se antaa tehokkaan ja kestävän lopputuloksen.

Palvelemme asiakkaan alusta loppuun: analyysista, hoidon tavoitteesta ja koti- ja jatkohoito-ohjaukseen. Pidämme osaamistaitojamme korkeana säännöllisillä koulutuksilla. Käytämme laadukkaita, tutkittuja tuotesarjoja ja tehokkaita laitteita. Meiltä löytyy myös suomalaisia ja luonnollisia tuotevaihtoehtoja.

Asiakkaan halutaan rentoutuvan ja nauttivan hoidoista!

Hei!

Olen Natalia. Olen kokenut kauneusalan asiantuntija ja erikoistunut laitekosmetologiaan. Olen Suomen Kosmetologien yhdistyksen jäsen. SKY-merkkiä kantava kosmetologi on varmasti koulutettu ammattilainen. Olen työskennellyt Rauhalahden kylpylähotellissa, jossa sain arvokasta työkokemusta. Intohimoni ja vahvuuteni ovat laitekasvohoidot sekä hyvät tuotteet, joilla saadaan hyviä ja pysyviä tuloksia.

Tarjoan monipuolisia kosmetologisia hoitoja ammattitaidolla, laadukkailla laitteilla ja kosmetiikalla. Hoidon yhteydessä saat aina myös ihonhoidon ohjausta sekä suositukseni kotihoidon tueksi. Kehitän jatkuvasti ammattitaitoani, täydennän ja uudistan sitä koko ajan. Minulle olo asiakkaani kanssa ja hyvän mielen tuominen on tärkeintä.

Hoito on myös lepohetki, josta saat hyvän olon tunteen.

Lämpimästi tervetuloa hoitoon!