Matkapuhelin

041 311 4131

Sähköpostiosoite

info@nkestetic.fi

Avoinna

Sopimuksen tai ajanvarauksen mukaan

Hius- tai karvatuppien alueelle tehtynä mikroneulaushoito aktivoi hiuspohjaa ja tukee hiusten kasvua optimaalisesti. Hoito sopii sekä miehille että naisille, jotka kärsivät hiustenlähdöstä ja hiusten ohenemisesta. 

Mitä hiuspohjan mikroneulaus tekee?

Mikroneulaus uudistaa ihoa voimakkaasti, jolloin hiuspohjan alueella sen avulla pyritään aktivoimaan hiustuppien hyvinvointia ja uudistumista. Mikroneulaus auttaa tehostamaan verenkiertoa, jolloin hiustupille on tarjolla ihanteelliset olosuhteet kasvuun. Mikroneulaus hiuspohjan alueelle muodostaa mikroskooppisia kanavia, joiden avulla iholle pystytään imeyttämään runsaasti aktiiviaineita.

ARES® HB Hair Booster vaikuttaa hiusten uudelleenkasvuun, mikroverenkiertoon ja hivenravinteiden täydentämiseen, ehkäisee hiustenlähtöä. Koostumus sisältää kasvutekijäkomplekseja, jotka edistävät hiusten kasvua, stimuloivat hiussipulia ja elvyttävät follikkeleja. B1-, B5-, B6-VITAMIINIT, KERATIINI, RAUTAGLUKONAATI antavat energiaa hiusten kasvun kiihdyttämiseen.

HUOM! EMME SUOSITTELE HOITOA HENKILÖILLE, JOILLA ESIINTYY JOKIN NÄISTÄ:

  • raskaus ja imetys;
  • yksilöllinen allergia cocktailin aineosille;
  • syöpä, diabetes, epilepsia, sappikivitauti;
  • veritaudit, mukaan lukien hyytymishäiriöt;
  • tulehdusprosessit iholla, virus -, bakteeri -ja sieni-infektioissa.

Mikroneulaus hiuspohjalle toimii parhaiten 3–6 kerran sarjahoitona, jossa jokaisen hoidon väli on noin kuukausi. Se, milloin uusia hiuksia alkaa ilmaantua, on hyvinkin yksilöllistä. Useimmilla vaikutus alkaa näkyä kolmannen hoitokerran jälkeen. Neulaus tehdään 0,5–2 millimetrin pituisilla, mikrokokoisilla neuloilla. Kaikki mikroneulauspäät ovat kertakäyttöisiä. Iholla voi tuntua mietoa kihelmöintiä ja tehoa voidaan säätää asiakkaan tarpeen mukaan.

HUOM! Mikroneulaukseen tulee saapua puhtailla, kuivilla hiuksilla, ilman muotoilutuotteita (pese hiukset ennen hoitoon tuloa).

Hoidon jälkeen: 

  • Vältä voimakkaiden hiusten hoito- ja muotoilutuotteiden käyttöä samana päivänä
  • Vältä urheilua, hikoilua, uintia ja saunaa samana päivänä
  • Vältä suoraa aurinkoa n. 1 viikon ajan mikroneulauskäsittelyn jälkeen
  • Hiuksia ei saa pestä hoitopäivänä, otathan tämän huomioon.

Hoidon hinta 139 €  kesto n. 70 – 90 min