Matkapuhelin

041 311 4131

Sähköpostiosoite

info@nkestetic.fi

Avoinna

Sopimuksen tai ajanvarauksen mukaan

Mikä on radiofrekvenssihoito ja miten se toimii?

RF-hoito on lyhenne sanasta radiofrekvenssi. RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia 40-42 ˚C ja vaikuttaa 3 mm.n syvyyteen, johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuuttaa ihonalaiskudokseen.

Radiofrekvenssihoito stimuloi kollageenituotantoa, jonka avulla ihosta tulee kiinteämpi ja kimmoisampi. Pintakapillaarit ja rasvasolut kutistuvat. Lämpö myös parantaa verenkiertoa, mikä saa kuona-aineet poistumaan kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Pienet juonteet tasoittuvat, kun iho kiinteytyy ja tiivistyy.

Hoidon hyödyt:

 • palauttaa ihon luonnollisen tasapainon
 • edistää ja tukee solujen uudismuodostumista
 • parantaa ihon pintaverenkiertoa
 • parantaa lymfanestekiertoa
 • parantaa lipolyysia
 • lisää ihon kykyä säilyttää kosteustasapainoa

Mikä on Refit?

Tietoja koneesta, joka suorittaa tämän ainutlaatuisen toimenpiteen:

”Refit RF” (Etelä-Korea) on uusimman sukupolven laite radiotaajuiseen nuorentumiseen ja ihon kiinteyttämiseen. REFIT yhdistää Multi-Polar RF-, LED-toimintojen-, vakuumin- ja energiapulssimenetelmät tarjotakseen räätälöityjä hoitoja set kasvoille että vartalolle. Tämä hyvin yhdistetty järjestelmä tuo välittömästi näkyviä tuloksia ensimmäisestä hoidosta lähtien ja edistää sen lisäksi asiakasmukavuutta.

Multi-polar RF

RF-energia kuljettaa lämpöenergiaa ihoon ja syvälle rasvakerrokseen joka edistää aineenvaihduntaa, kiinteyttää kollageenikuituja ja parantaa ihon kimmoisuutta.

Vacuum Suction

Tyhjiöimu lisää verenkiertoa, vähentää rasvasolun viskositeettia ja muotoilee kehoa uudelleen. Se myös auttaa kuljettamaan energiaa ihon ja kehon syvemmälle tasolle.

LED

Punainen valo – Ihon nuorekkuutta palauttava punainen valo tehostaa solujen aineenvaihduntaa ja kiihdyttää ihon uusiutumista, edistää kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

Sininen valo – tuhoaa näppyjä ja epäpuhtauksia aiheuttavia bakteereita ja kirkastaa ihoa aiheuttamatta ärsytystä. Sillä on myös rauhoittava vaikutus.

Radiofrekvenssi kasvohoito

Radiofrekvenssihoidolla hoidetaan silmänympärysalueen ryppyjä, huultenympäryksen ryppyjä sekä otsaryppyjä. Kiinteytetään voimakkaampien juonteiden alueita ja veltostunutta ihoa kokonaisuudessaan. Hoito pienentää laajentuneita ihohuokosia ja paikallisia rasvakertymiä, kuten kaksoisleukaa.

RF – Radiotaajuushoito on erityisen tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa pieniin ilmeryppyihin silmien sivuillaja nestettä poistavan vaikutuksensa vuoksi se on hyvä hoito silmäpusseista kärsivälle.

Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan ja decollete alueen rypyt.

Radiofrekvenssi vartalohoito

Radiofrekvenssin sähkömagneettiset impulssit lämmittävät ihon kaikkia kerroksia lisäten kollageenin tuotantoa,toisaalta kutistaen ihosäikeitä. Hoidettavan alueen verenkierto paranee, kuona-aineet poistuvat, pintakapillaarit ja rasvasolut kutistuvat. Hoito kiristää tehokkaasti löysiä käsivarren alleja, vyötärön, vatsan ja jalkojen ihoa. Radiofrekvenssi hajottaa triglyseridejä vapaiksi rasvahapoiksi. Vapaat rasvahapot poistuvat rasvasolujen kautta verenkiertoon ja näin tilavuus rasvasoluissa pienenee. Tuloksena tasaisempi ja kiinteämpi iho. Käsiteltävä alue kiristyy, selluliitti ja ympärysmitat pienenevät käsittelyiden edetessä.

Hoito on turvallista ja kivutonta, se tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla.

Näkyviä tuloksia saadaan jo ensimmäisellä hoitokerralla, ja paranee hoidon jälkeen 3-6 kuukauden ajan!  Parhaimmat tulokset saadaan 4-8 kerran sarjahoidolla 1-2 kertaa viikossa suoritettuna. Ylläpitohoidot suositellaan 1-2 kuukauden välein.

Sinulle ei voida tehdä hoitoa jos sinulla on:

 • raskaus
 • syöpä
 • vaikeat ihosairaudet
 • tulehdustilat
 •  metallia ihon alla
 •  vasta hoidettu täyteaineilla ja /tai botuliinitoksiinilla
 • metalliset kirurgiset klipsit tai stentit kehossa lähellä hoitoaluetta
 •  tahdistin, sekä infuusiopumput kehossa
 •  elektroniset laitteet, kuten esim.sisäkorvaistute
 •  suuret metalliset proteesit, kuten lonkkaproteesi
 •  implantit
 •  sinulla on kasvainlaskimo- tai verisuonitulehdus

Hinnasto

RF-kasvot  (45 min) – 98 €

RF-kasvot + kaula (50 min) – 110 €

RF-kaula (30 min) – 85 €

RF-decolletee (30 min) – 85 €

RF-silmänympäryshoito + seerumi (45 min) – 50 €

RF-hoito kasvot ja kollageeninaamio (50 min) – 110 €

RF-kasvohoito (60 min) sis. ihonpuhdistuksen ja RF-hoidon. Maksimaalinen teho kasvohoidossa. Upea tulos! – 120 €  

RF-hoito + BioRePeel happo kuorinta (60 min). Kuorinta lisää RF:n etenemistä kudoksessa ja lisää näin hoidon tehoa. – 150 €

Vartalohoidot:

Vatsa – 85 €

Käsivarret – 75€

Reidet +reidet takaosat – 98 €

Pakarat -75 €

Selkä – 115 €

Sarjahoidot                                  

3 x hoitosarja -10%

6 x hoitosarja -15%

Sarjahoidon hoitokerrat 1-2 viikon välein.