Matkapuhelin

041 311 4131

Sähköpostiosoite

info@nkestetic.fi

Avoinna

Sopimuksen tai ajanvarauksen mukaan

TEHOKOSTEUTTAVA HYDRA-HYAL IHONHOITO

Talvella suosittu HYDRA HYAL kosteuttava ihonhoito. Ainutlaatuinen hyaloronihappohoito perustuu innovatiiviseen HYDRA HYAL -teknologiaan, joka tekee kuivasta ja väsyneestä ihosta raikkaan. Se sitoo kosteutta jopa 1000-kertaisesti oman painonsa verran. Kaksoisnaamion vaikutus on tehokas ja silminnähden erittäin kosteuttava. 

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, entsyymikuorinnan, seerumin, kosteuttavan naamion, leväkipsinaamion, loppuvoiteen. 


SOS-COUPEROSA IHONHOITO

Couperosa on iho-ongelma, joka koskettaa varsin montaa suomalaista. Hoito auttaa näkyviin oireisiin sekä ehkäisee couperosan voimistumista vahvistamalla ihon pintaverisuonia sekä puolustuskykyä.

Tehohoito vähentää ihon punoitusta ja kosteuttaa ihoa. Sisältää rutiinia (antioksidantti), C-vitamiinia ja hyaluronihappoa. 

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, entsyymikuorinnan, seerumin, vahvistavan naamion, merilevänaamion, loppuvoiteen. 


DIAMOND LIFTING TIMANTTIHOITO

Hoito kiinteyttää ihoa, silottaa juonteita ja ryppyjä, lisää ihon elastisuutta, vähentää väsymyksen merkkejä ihossa, tasoittaa ihon väriä sekä parantaa ihon kosteuspitoisuutta. Silottava ja heleyttävä hoito sopii aikuiselle iholle myös tuhkimohoidoksi ennen juhlia.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, mikrokuorinnan, hieronnan, seerumin, Timantti merilevänaamion, kohottava timantti-kasvonaamio, loppuvoiteen.


HERKÄLLE ONGELMAIHOLLE MICROBIOME PRO CARE HOITO

Tasapainottava ja suojaava kasvohoito perustuu pro- ja prebioottien sekä maitohapon muodostamaan symbioottiyhdistelmään, joka vahvistaa ihon hyvää bakteeriflooraa. Lopputuloksena vahvempi, tasapainoisempi ja heleämpi iho.

Hoitoa suositellaan myös iholle, jonka suojausmekanismi on heikentynyt stressin, UV-säteilyn tai lääkkeiden seurauksena. 

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, entsyymikuorinnan, seerumin, kaksoisnaamion, loppuvoiteen. 


ANTI-AGE KASVOHOITO

Aikuista ihoa tehokkaasti hellivä kasvohoito. Hoito aktivoi ihon toimintoja sekä tehostaa tuotteiden imeytymistä pintaa syvemmälle. 

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan hedelmähapoilla, tuotteiden imeytymistä pintaa syvemmälle ultraääneellä tai mikrovirralla, naamion, joka kohottaa ihoa ja aurinkosuojallinen loppuvoiteen.


RAUHOITTAVA KASVOHOITO ALGINATE NAAMIOLLA

Hellävarainen ihoa rauhoittava hoito sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille ja erityisesti punoittavalle ja herkistyneelle iholle. Alginate-naamio aktivoi ihon aineenvaihduntaa, vähentää ryppyjen syvyyttä, vähentää huokosia ja samanaikaisesti poistaa toksiineja, likaa ja ylimääräistä rasvaa. Vähentää ihoärsytyksiä, pigmenttiläiskiä ja aknea.

Rasvaiselle iholle naamio vähentää tulehduksia ja ihon kiiltoa säätelemällä rasvarauhasten toimintaa. Iho saa runsaasti mineraaleja, ravinteita ja kosteutusta. 

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, entsyymikuorinnan, alginate (merilevä) naamion ja loppuvoiteen. 


TÄYDELLINEN KASVOHOITO

Tehokas ja hemmotteleva kasvohoito samassa paketissa!

Hoito sisältää asiakkaalle sopivan puhdistuksen lisäksi ihotyypille sopivan hoitoampullin, rentouttavan kasvohieronnan, joka tehdään öljyillä antaen kasvoillesi samalla kosteutta. Hieronnan jälkeen kasvoillesi levitetään ihollesi sopiva hoitonaamio. Naamion vaikutuksen aikana saat hemmottelevan monivitamiini-parafiininaamion käsille. Lopuksi kasvoille levitetään hoitovoide.


TEHOHOITO SILMÄNYMPÄRYSIHOLLE

Herkkä ja ohut silmänympärysiho tarvitsee erityistä huolenpitoa. Bielendan alppiruusun kantasolut yhdessä peptidien kanssa vahvistavat ihon omia kantasoluja, napakoittavat ihoa ja silottavat pienempiäkin ilmejuonteita. Silmänympärysihon hoito heleyttää, piristää ja kohottaa katsetta välittömästi. 


Hoito sisältää alkupuhdistuksen, hellävaraisen kuorinnan, kiinteyttävän peptidiseerumin ja hieronnan, Merilevä-ruusunaamion, silmänympäryshoitovoiden.