Matkapuhelin

041 311 4131

Sähköpostiosoite

info@nkestetic.fi

Avoinna

Sopimuksen tai ajanvarauksen mukaan

NOPEA ”TURBOLIFTING-HOITO”

Nopea ja todella tehokas ”Turbolifting – hoito”. Nopea kasvojen kohotusmenettely BioUltimate Gold -mikrovirtalaitteella on ainutlaatuinen tilaisuus valmistautua nopeasti tärkeään tapahtumaan! Vietettyäsi alle tunnin hoidossa saat paljon kehuja koko illan ajan! Hoito on miellyttävää ja rentouttavaa. 
Hoito sisältää Alkupuhdistuksen, kuorinnan, ”Turbolifting” hyaluronihappoa ja kollageenia sisältävä naamio (auttaa poistamaan turvotusta), loppuvoiden.


BIO-ULTIMATE GOLD MIKROVIRTALIFTING


Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hoito laitteella (Lifting), tehotuotteen imeytyksen syvemmälle ihoon mikrovirralla, loppuvoiteen.

Hoito sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille ja erityisesti erinomainen hoito ikääntymiselle ja couperosa iholle. Akneiholle  laitteella on erikoishoito ohjelma.
Kasvojen kohotus ilman kirurgiaa! Bio-Ultimate Gold mikrovirta –lifting –laite, jolla saadaan esim. kasvohoidossa samalla kertaa kasvojen ja kaulan lihasten rentoutus ja jo ensimmäisellä hoitokerralla näkyvä hoitotulos. Mikrovirtaterapia palauttaa kimmoisuuden kudoksiin, juonteet pehmenevät ja piirteet kohoavat.Bio-Ultimate- mikrovirtaterapia parantaa ihon solutoimintaa, ihon kimmoisuutta, elastisuutta sekä ihon neste- ja verenkierto paranevat. Hoidon ansiosta aineenvaihdunta nopeutuu, kollageenin ja elastiinin tuotanto kasvaa, kalsiumin muodostuminen solussa lisääntyy, solun energiantuotto viisinkertaistuu, aminohappojen muodostus solussa lisääntyy 40%. 
Yhdellä käynnillä saadaan muutoksia, mutta sarjahoidolla 10 kertaa 2–3 käyntiä viikossa saadaan pysyviä tuloksia aikaan. Tämän jälkeen riittää ylläpitohoito kerran kuukaudessa. 


BIO-ULTIMATE GOLD – MIKROVIRTATERAPIA


65€x 10 sarjahoitona 650€ / 3 kertaa viikossa.

Koko 10 sarjahoito sisältää alkupuhdistuksen, 3 kertaa kuorinta/ kerran viikossa, hoito laitteella, tehotuotteen imeytyksen syvemmälle ihoon mikrovirralla, loppuvoiteen. 


KOSTEUTTAVA ULTRAÄÄNIHOITO VALOTERAPIALLA


Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehotuotteen imeytyksen syvemmälle ihoon ultraäänellä, sekä naamion ja loppuvoiteen.
Hoidossa yhdistetään kaksi tehokasta hoitomuotoa: ultraääni ja valohoito.
Ultraääniaallot aktivoivat ihosoluja ja tekevät ihosta joustavan ja terveen. Valoaallot vievät lämpöenergiaa ihoon aktivoidakseen kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Lopputuloksena iho näyttää nuorelta, se on sileämpi ja virheettömämpi. Hoito tasoittaa ja parantaa ihon sävyä tehokkaasti, kirkasta ihoa.
Valoterapian vaikutukset:

Punainen valo:– Stimuloi ihosolujen uusiutumista, aineenvaihduntaa, parantaa ihon kimmoisuutta.Tehoaa: Ikääntymisen merkit, ihon hapenpuute.Vihreä valo:– Rentouttava, tasapainottava vaikutus. Rauhoittaa talineritystä.Tehoaa: akneen, Auringon aiheuttamiin vahinkoihin. Erittäin hyvä rasvaiselle ja sekaiholle.Sininen valo:– Rauhoittava vaikutus. Käytetään herkän ihon hoidossa. Myös couperosaihoon, ruusufinniin, antibakteerisen ja tulehtuneen ihon hoitoon, suuriin ihohuokosiin.
Parhaat tulokset saadaan kauneushoitolassa suoritettuina sarjahoitoina, esim 4-6 hoitokertaa , 1-2 kertaa viikossa. 

5x 55€ sarjahoito 275€.  1-2 kertaa viikossa


ULTRAÄÄNI-IHONPUHDISTUS

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan (avaa ihohuokoset), ultraääni syväpuhdistus, sekä rauhoittavan naamion ja loppuvoiteen. Sopii myös herkälle iholle. 
Kasvohoidoissa ultraääni puhdistaa ihoa tehokkaasti. Poistaa kuollutta ihosolukkoa, pehmentää, kirkastaa, vähentää pigmentaatiota, vahvistaa ihokudosten aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Ultraäänihoito on täysin kivuton.


PUHDISTAVA KASVOHOITO (mekaaninen puhdistus)

Kasvohoito, jossa epäpuhtaudet puhdistetaan ihomatoraudalla.Mekaaninen ihonpuhdistus sisältää alkupuhdistus, kuorinnan (avaa ihohuokoset), epäpuhtauksien poiston mekaanisesti sekä ihoa rauhoittavan naamion.